6 st scones
2 st ägg
2 dl kokosgrädde
2 msk vatten
1,5 dl kokosmjöl
2 msk sesamfrön
2 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
Lägg ugnen på 180 grader. Knäck äggen i en stor bunke. Vispa med elvisp till det blir fluffigt. Lägg i kokosgrädden och vattnet och vispa ihop det. Mät upp resten i en skål. Blanda de torra ingredienserna först innan du vispar ned det i äggblandningen. Kör med elvispen så det blandar sig ordentligt 0,5-1 min. Låt vila några minuter medan du lägger bakplåtspapper på plåten. Dela degen i 6 delar. Forma till bollar med händerna och platta ut de till de är ca 0,5 cm höga. Grädda i mitten av ugnen ca 25 min tills de har fått lite färg. Ät som så, med smör och pålägg hur det passar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar