lördag 10 maj 2014

Äggmjölkssoppa = snabbmat

Här snackar vi om snabbmat! Äggmjölkssoppa fick jag tips om det var ju riktigt gott.

1 portion
3,5 dl kokande vatten
30 g kokosolja (2 rågade msk)
buljong med så lite kolhydrater som möjligt (köttbuljong funkar utmärkt)
2 st ägg

Koka upp vatten i vattenkokaren. Mät upp 3,5dl i ett stort mått. Lägg kokosoljan och buljongen i vattnet. Rör tills det smält och krydda eventuellt med lite mera. Knäck 2 ägg i en mixerkanna och lägg i stavmixern. Mixa ihop äggen först. Fortsätt mixa och häll på vattenblandningen så du mixar allting. Drick soppan är enklast. Funkar bra att ta med i termos. 

Krydda gärna med lite chili, koriander, ingefära eller vad du tycker.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar